Aanmelden nieuwe leerlingen

Wordt uw kind voor december 2020
VIER jaar?

Kom kijken op onze school !

Informatie en rondleiding
Wij nodigen u van harte uit op de Antoniusschool voor de aanmelding van uw zoon of dochter. Kom dinsdag 19 februari tussen 15.30 en 17.00 uur naar de Antoniusschool en u krijgt informatie over de aanmeldprocedure, onze school en ons onderwijs. U wordt ontvangen door het enthousiaste team van onze school. U krijgt antwoorden op al uw vragen en kunt gebruik maken van een rondleiding door de school. U kunt uw kind op dat moment inschrijven of een inschrijfformulier mee naar huis nemen.

Iedereen die geïnteresseerd is in onze school om zijn of haar kind aan te melden, is welkom. Wordt uw kind pas na 1 december 2020 vier jaar of is uw kind al vier jaar geweest maar gaat het op dit moment elders naar school? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom!

Op onze school is ieder kind uniek en samen zijn wij bijzonder. Wij zijn hier trots op en laten dit graag aan u zien.

Inschrijven
Om uw kind in te schrijven, is een kopie nodig van een officieel document waarop het  Burgerservicenummer (BSN) van het kind vermeld staat.

Dit kan zijn:
  • het officiële document van de belastingdienst waarop het BSN van uw kind vermeld staat;
  • een eigen paspoort of ID bewijs van uw kind;
  • een officieel geboortebewijs, waar-op het BSN vermeld staat.

Na inschrijving neemt de leerkracht ongeveer twee maanden voor de vierde verjaardag van uw kind contact met u op. In de periode voorafgaand aan de vierde verjaardag mag uw kind vijf ochtenden in de groep komen oefenen.

Graag tot ziens op:
Dinsdag 19 februari a.s. tussen 15.30 en 17.00 uur

Mocht 19 februari niet gelegen komen, neem dan voor die tijd even contact op met juf Melanie: telefoon 0478-636584 of mail m.vdmanakker@skov-onderwijs.nl.

Met vriendelijke groeten,
Team Antoniusschool